Tjenester

Tjenester

Hos Byggmester Grøtte er vi stolte av å ha høye kvalitetskrav, og ikke minst – yrkesstolthet. Våre kunder skal derfor være trygge på at det endelige produktet er av beste kvalitet – helt ned til den minste detalj.

Nybygg

Planleggingsprosessen av nybygg er spennende, men også krevende. Det er viktig med erfaring og kunnskap til estetikk, funksjonalitet og at driftsøkonomi ivaretas. Byggmester Grøtte besitter all den kunnskapen som skal til for å kunne være behjelpelig med ditt prosjekt. Alt fra prosjektering til ferdig prosjekt.

Ombygging, tilbygg & påbygg

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Kanskje du eier en tomannsbolig, som du vil ha bygget om til enebolig? Ta kontakt så hjelper vi deg å finne en løsning. Vi tilbyr også tilbygg og påbygg, dersom du ønsker å utvide eksisterende areal.

Terrasse, garasje & carport

Byggmester Grøtte oppfører terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille og samle venner og familie. Vi tilbyr et komplett anbud på altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg.

På tide å få bilen inn i varmen? Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems eller carport.

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester?

Byggmester Grøtte
Nygårdslien 14 A
5164 Laksevåg

915 94 628
post@byggmestergrotte.no