Om oss

Om oss

Byggmester Grøtte ble etablert i 2015, og eies og drives av Byggmester Vidar André Grøtte. Jeg valgte å starte for meg selv etter 13 år i en mindre Byggmesterbedrift i Bergen. Jeg har hatt fagbrev i tømrerfaget siden år 2000, og i 2009 fikk jeg mesterbrev i tømrerfaget.

Vi har alltid hatt som målsetning å være en seriøs, lokal og personlig tilbyder av alle typer oppdrag relatert til bygg- og tømrerarbeider.

Hoveddelen av vår virksomhet er alt fra mindre utbedringer, til oppføring av nybygg, tilbygg, påbygg, hytter, garasjer og rehabiliteringer. For våre kunder er vi også behjelpelige med byggesøknader og tegninger.

Uansett hva oppdragene går ut på, utfører vi alle oppdrag med respekt for våre kunders ønsker og forventninger. At det skal være trygt å engasjere oss er en forutsetning. Byggmester Grøtte innehar mesterbrev i tømrerfaget, og Sentral Godkjenning for ansvarsrett. I tillegg er vi medlem av NHO, Norges Byggmesterforbundet og Bergen Byggmesterlaug.

Hos Byggmester Grøtte er vi stolte av å ha høye kvalitetskrav, og ikke minst – yrkesstolthet. Våre kunder skal derfor være trygge på at det endelige produktet er av beste kvalitet – helt ned til den minste detalj.

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester?

Byggmester Grøtte
Nygårdslien 14 A
5164 Laksevåg

915 94 628
post@byggmestergrotte.no